Ο Ελληνικός Σύλλογος Ποδιάτρων – Ποδολόγων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχημένη διεξαγωγή του 4ου συνεδρίου ποδιατρικής στην Ελλάδα, στις 21-22 Μαΐου 2022 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα, και να ευχαριστήσει όλους και όλες που συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου από τον Πρόεδρο κο Εμμανουήλ Αρβανιτάκη

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΔΙΑΤΡΩΝ – ΠΟΔΟΛΟΓΩΝ

ΑΘΗΝΑ, 23 ΜΑΪΟΥ 2022Το Σάββατο 21 Μαΐου και την Κυριακή 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Συνέδριο Ποδιατρικής – Ποδολογίας.

Το συνέδριο είχε σημαντική επιτυχία χάρη στη συμβολή διακεκριμένων επιστημόνων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από τον χώρο της υγείας, με ειδικότητες όπως Ποδίατροι, Ορθοπεδικοί, Ρευματολόγοι, Φυσικοθεραπευτές, Αγγειοχειρουργοί, Παθολόγοι, Διαβητολόγοι, Ιατροί Αποκατάστασης, Ψυχολόγοι, Δερματολόγοι, Διαιτολόγοι, Αισθητικοί ποδολόγοι.

Στόχος του συνεδρίου ήταν η κατάθεση γνώσης και εμπειρίας με ιδιαίτερη έμφαση στη διαδραστική παρουσίαση νέων δεδομένων, την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες και την ευρεία ανταλλαγή απόψεων.

Το συνέδριο παρακολούθησαν εκτός από τις προαναφερθείσες ειδικότητες και μέλη του Συλλόγου ποδολόγων - ποδιάτρων Ελλάδος καθώς και φοιτητές Ποδιατρικής του Πανεπιστημίου Queen Margaret University του Εδιμβούργου σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εργασίες τους.

Με την ολοκλήρωση του, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στην υφυπουργό υγείας Ζωή Ράπτη, για την αμέριστη στήριξη της στο σύλλογο μας. Η συμβολή της είναι καθοριστική στη θεσμοθέτηση της ποδιατρικής στην Ελλάδα.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ, την Νομικό Σύμβουλο Υφυπουργού Υγείας κ. Ευγενία Παπαδοπούλου για την παρουσία της και την βράβευση φοιτήτριας ποδιατρικής για την αριστεία της στην ολοκλήρωση των σπουδών της.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Eμμανουήλ Αρβανιτάκης
Ποδολόγος - Ποδίατρος Πρ. Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων - Ποδολόγων
PhD Cad, Podiatry department, University of Malta
Msc. Bsc (Hons) Podiatry MPS

Μπορείτε να κατεβάσετε το δελτίο τύπου από εδώ

Φωτογραφικό υλικό Συνεδρίου 

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Για άλλη μια χρονιά, το Δ.Σ. του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων έχει την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσει στο 4ο Συνέδριο Ποδιατρικής-Ποδολογίας που θα διεξαχθεί στις 21-22 Μαΐου 2022 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου καταρτίζει ένα διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα, υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και ενδιαφέροντος, με αξιόλογες παρουσιάσεις και ομιλίες για μια ακόμη χρονιά.

Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές, με σημαντική πορεία στο αντικείμενό τους, έχουν προσκληθεί να καταθέσουν την γνώση και εμπειρία τους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη διαδραστική παρουσίαση νέων δεδομένων, την επικοινωνία με τους συμμετέχοντες και στην ευρεία ανταλλαγή απόψεων.

Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία σας και η ενεργός συμμετοχή σας, θα αποτελέσουν βασικά στοιχεία για την επιτυχία αυτής της επιστημονικής εκδήλωσης.

Με θερμούς χαιρετισμούς,

Mάνος Αρβαντιτάκης
Πρόεδρος Δ.Σ. Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων

Οργάνωση - Επιτροπές

Οργάνωση


Ελληνικός Συλλόγος Ποδιάτρων-Ποδολόγων
Τηλ: 210 7258117
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.podiatrist-society.gr

Διοικητικό Συμβούλιο & Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου
Θέση Ονοματεώνυμο
Πρόεδρος Μάνος Αρβανιτάκης
Αντιπρόεδρος Λουκάς Θειάσπρας
Ταμίας Έλενα Πούλιου
Γραμματέας Λευτέρης Βογιατζόγλου
Μέλος Νίνα Ποτουρίδου

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Υποβολή Περιλήψεων

Εγγραφές

Έκθεση-Χορηγίες